Happy Halloween!

 

Lapinjärven Palvelukotien asukkaat osallistuivat Halloween-juhliin viime viikon lopulla. Hoitokodilla oli järjestetty todella ”karmivat juhlat, karmivilla kauhuruuilla”. Koristelu oli teeman mukainen, hämähäkkejä, haamuja, luurankoja ja lepakoita ympäriinsä talossa.

Ensin kahviteltiin ja nautittiin kauhumunkkeja ja sormenpätkiä matojen ja lepakoiden kera. Asukkaat olivat innoissaan ja nauru raikui pitkin salia.

Hui kauhistus! Olisitkos itse maistanut?

 

Juhlissa palkittiin paras asukokonaisuus! Voitto heltisi aivan häikäisevällä noita-asulla Palvelukotien asukkaalle! Wau! Onnea!

Myös ”miehet mustissa, mustine silmineen” saivat lohdutuspalkinnon. Äärettömän hienoa heittäytymiskykyä ja sopivasti lapsenmielisyyttä löytyy Palvelukotien asukkaista.

 

Kahvin jälkeen saimme väliajalle ohjelmaa, karaokea. Niin Palvelukotien kuin Hoitokodinkin asukkaista löytyi monta erinomaista laulajaa, saimme nauttia suomalaisista iskelmistä, duettoina ja sooloina.

Asukkaiden mielestä juhla oli mukava ja viihtyisä. On kiva käydä kyläilemässä naapuritalossa ja vaihtaa kuulumisia kun siihen on mahdollisuus.

 

Ruuaksi saimme ranskalaisia ja nakkeja sekä useita erilaisia salaatteja. Jälkiruuaksi oli tarjolla ”aivoja ja käsiä”, jotka todellisuudessa oli tehty taitavasti hyydyttämällä. Keittiöhenkilökunta oli laittanut parastaan tähän juhlaan ja loihtinut mitä mainioimmat syömiset! Kiitos heille siitä!