Valkon Hoitokoti

Valkon Hoitokodin kaikki kolmekymmentä asuntoa ovat laadukkaita yksiöitä ja osassa niistä on upeat merinäköalat. Pääasiassa ikääntyville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tarkoitetut asuntomme ovat täysin kalustettuja mutta omiakin huonekaluja voi käyttää tilojen sen salliessa. Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon myös liikuntarajoitteiset asukkaamme.

Hoitokotimme sijaitsee puistomaisessa pihapiirissä, jossa on runsaasti turvallista, esteetöntä aidattua ulkoilualuetta. Asiakkaillamme on käytössään kaunis maisemoitu ruokasali, nykyaikainen suurkeittiö sekä viihtyisiä vapaa-ajan tiloja.

Valkon Hoitokodin henkilökuntaan kuuluu toistakymmentä hoitoalan ammattilaista, jotka ovat sydämestään mukana asiakkaittemme päivittäisissä iloissa ja suruissa.

"

Valkon Hoitokoti on Kulta-Ajan Kotien ensimmäinen hoitokoti, ja meillä on jo yli kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden, yksityisten hoitopalveluiden tuottamisesta. 

Alusta lähtien toimintamme keskiössä on ollut asukkaidemme kunnioitus ja  hoitokoti, jonka he tuntevat omaksi kodikseen. Hoito- ja hoivatyö on vuosien saatossa kehittynyt paljon sekä teknisesti että toiminnallisesti. 

Kehittäminen on mahdollista vain motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla. Meille on tärkeää, että henkilöstöä on riittävästi. Lähellä sydäntämme on myös huolehtia henkilöstön jaksamisesta ja  hyvinvoinnista. 

Näin voimme jatkossakin toteuttaa arvojemme mukaista ihmisten kohtaamista ja inhimillisen elämän puolesta työskentelyä.

Susanne Vauhkonen, hoitokodin johtaja

"

Hoitokotimme sijaitsee puistomaisessa pihapiirissä, jossa on runsaasti turvallista, esteetöntä aidattua ulkoilualuetta. 

Asuintilojen lisäksi käytössämme  on kaunis maisemoitu ruokasali, nykyaikainen suurkeittiö omine emäntinemme  sekä viihtyisiä vapaa-ajan tiloja.

Henkilökuntaamme kuuluu toistakymmentä hoitoalan ammattilaista, jotka ovat sydämestään mukana asukkaittemme päivittäisissä iloissa ja suruissa. 

 

Kesällä vietetään aikaa ulkon viihtyisällä pihalla.
Asukas rapsuttelee ponia.

Valkon Hoitokodilla on viihtyisä ja vehreä piha-alue yhdessä naapurissa sijaitsevan Valko Kartanon kanssa.

Erityisesti kesäaikaan pihalla touhutaan ja harrastetaan monenlaisia aktiviteetteja: pelataan mölkkyä, grillaillaan tai askarrellaan. 

Omat syysmarkkinat ovat syksyn kohokohta ja silloin piha täyttyy myyntikojuista ja mukana on myös suosittu nakkikioski.

Valkon Hoitokodissa vierailee myös säännöllisesti kaverikoiria, ja myös aasit ja ponit  ovat erityisen odotettuja vieraita.

  • Valkon Hoitokodin rakennus on valmistunut vuonna 2008
  • 30 asiakashuonetta, jotka ovat noin 26 neliömetrin kokoisia yksiöitä
  • asunnoissa on hyvät säilytystilat sekä mm. moottorivuode, taulu-TV, puhelin ja nettiyhteys
  • viihtyisä, maisemoitu ruokasali
  • nykyaikainen suurkeittiö ja omat emännät
  • turvallinen, aidattu ulkoilualue ja noin 1,5 hehtaaria yhteistä, vehreää tonttia vieressä sijaitsevan Valko Kartano -hoitokodin kanssa
Kakkukahveja nautitaan yhdessä juhlan kunniaksi.

Valkon Hoitokodissa arki pyörii asukkaiden tahtiin. Hyvän arjen taustalla on suuri määrä koko moniammatillisen tiimin tekemää suunnittelua, valmistelua, arviointia, muutoksia ja kehittämistä. 

Omavalvontasuunnitelmamme on avoin asiakirja ja kuvaus niistä monista seikoista, joista työmme asiakkaittemme hyvän elämän puolesta koostuu.

Lue tästä Valkon Hoitokodin omavalvontasuunnitelma: