tammikuu 13. 2017

Avainlippu-alkuperämerkki myönnetty Kulta-Ajan Kodeille

Kulta-Ajan Kotien kaikille hoitokodeille ja emoyhtiölle on myönnetty Avainlipputunnus. Tunnuksen myöntää Suomalaisen Työn Liitto ja sen tarkoitus on kertoa tuotteen ja palvelun suomalaisesta alkuperästä sekä suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta. 

Suomalaisen Työn Liiton mukaan Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. 

Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme ottaa käyttöön Avainlippu-tunnuksen, joka on suomalaisen työn ja osaamisen merkki.

Lisätietoja Suomalaisen Työn Liitosta ja Avainlippu-merkistä saa liiton sivuilta suomalainentyo.fi

Aivainlippu