joulukuu 11. 2016

Tarjoamme nyt myös KOTIHOITOPALVELUITA

Kotihoivaa

Valko Kartanosta saa nyt myös kotipalveluja 1.9.2016 alkaen. Palveluita voi saada Valkon ja Loviisan alueella ja ne on tarkoitettu kaikille apua tarvitseville.

Kotihoitopalvelumme tarjoaa hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen omassa kodissa.Tavoitteena on, että ikääntyvät, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat voivat asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista.

Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka sisältää päivittäiseen elämiseen liittyvät toiminnot ja työt, kuten ruokailu, pukeminen, ulkoilu, lääkityksestä huolehtiminen, sairaanhoidolliset toimenpiteet, hygienia, kodin siisteys ja kodin ulkopuolinen asiointi. 

Olemme myös palvelusetelituottaja.

Lue lisää kotihoitopalveluista tästä

 

Aivainlippu