Kotihoivaa - kotihoitopalveluita

  • Kulta-ajan koti

KOTIHOIVAA palvelee ja auttaa pärjäämään kotona

Kotihoivaa-palveluita voi saada Loviisan ja Valkon, Lapinjärven Porvoon alueilla. Palvelut on tarkoitettu kaikille apua tarvitseville. Kotihoivan tukiasemana toimii Valko Kartanon hoitokoti Loviisan Valkossa. Työntekijämme liikkuvat joustavasti hoitokodin autoilla asiakkaiden luokse.

Kotihoivaa tarjoaa hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen omassa kodissa. Tavoitteena on, että ikääntyvät, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat voivat asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista.

Tuemme palveluillamme asiakkaiden omaa elämänhallintaa ja osallisuutta sekä pyrimme kuntouttamaan ja ylläpitämään toimintakykyä. Yksilölliset kotihoidon palvelut ja tukipalvelut suunnitellaan asiakkaan mielipidettä ja toiveita kuullen.

Kotihoivaa-palveluiden lähtökohta on asiakkaan oma elämänhistoria sekä henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet. Hoitomme on voimavaralähtöistä. Arvojamme ovat asiakkaan kunnioittaminen ja omatoimisuuden tukeminen jokapäiväisissä toiminnoissa. Toimintamme avulla tuemme, turvaamme ja edistämme asiakkaidemme fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Kotihoivaa perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka sisältää päivittäiseen elämiseen liittyvät toiminnot ja työt, kuten ruokailu, pukeminen, ulkoilu, lääkityksestä huolehtiminen, sairaanhoidolliset toimenpiteet, hygienia, kodin siisteys ja kodin ulkopuolinen asiointi. Ensimmäinen kartoituskäynti on aina ilmainen.

Kotihoivaa-palveluita on saatavilla maanantaista-sunnuntaihin klo 7–22 välisenä aikana, tarkemmat tiedot saatte Kotihoivaa-hinnastosta. Kotihoitopalvelumme perustuvat yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Hoitajamme ovat kotimaisen Valko Kartanon koulutettuja hoitoalan ammattilaisia.

Säännöllistä tai tilapäistä apua
Kotihoivaa perustuu asiakkaiden tarpeisiin sekä hoito- tai kuntoutussuunnitelmiin. Palvelua voi saada joko säännöllisesti tai tilapäiseen tarpeeseen. Tilapäinen hoito voi olla esim. sairaalasta kotiutuminen tai muu tilapäinen apu.

Kodinhoidollisia käyntejä
Kotikäynti sisältää asiakkaan voinnin seurantaa, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista, asiointipalvelua ja tarpeen mukaista ylläpitosiivousta. Pyykkihuolto tehdään asiakkaiden omilla kodinkoneilla. Hoitaja pesee ja ripustaa pyykit asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Sairaanhoidollisia käyntejä
Sairaanhoitajan käynti sisältää pääsääntöisesti sairaanhoidollisia toimenpiteitä. Näitä ovat esimerkiksi voinnin seuranta, tutkimukset ja toimenpiteet, pistokset sekä muu lääkehuolto. Asiakkaan toimintakykyä seurataan ja tarvittaessa lisätään muita palveluja. Jaamme lääkkeet ja tarpeen mukaan lääkkeet voidaan myös säilyttää meillä. Uusimme reseptit, tilaamme ja haemme uudet lääkkeet apteekista sopimuksen mukaan. Hoitokotiemme kaksi lääkäriä voivat tehdä myös kotikäyntejä ja hoitaaa mm. reseptien uusimiset.

Kotisiivouspalvelut
Tulemme asiakkaan luokse kotiin siivoamaan. Toimimme ripeästi, joustavasti ja luotettavasti.


KOTIHOIVAA HINNASTO

Kotikäynnit:
Arkisin klo: 7-18: 30 €/h, arki-iltaisin klo 18-22: 35 €/h
Lauantaisin klo 7-22: 38 €/h, sunnuntaisin klo 8-22: 60 €/h

Puolen tunnin kotikäynti
Arkisin: 18 €/0,5 h, arki-iltaisin: 22 €/0,5 h

ASIAKKAALLE ENSIMMÄINEN KARTOITUSKÄYNTI ON ILMAINEN!

Muita palveluita:

  • Sairaanhoitajan konsultaatio 30 €/käynti
  • Lääkäri kotiin 60 €/käynti
  • Kotisairaanhoito 40 €/h
  • Kauppakassi-palvelu 10 €/kerta
  • Saattajapalvelu 20 €/h
  • MMSE-testi (lyhyt muistin ja tiedonkäsittelyn arviointiin tarkoitettu ns. minitesti) 18 €

Kaikki kotihoidolliset palvelut ovat arvonlisäverottomia, myös kauppakassi-palvelu.
Kotisiivouksen hinnat ovat vanhuksille arvonlisäverottomia, yrityksille ja muille asiakkaille hintoihin lisätään alv 24%.
Kotihoivaa-palveluita saa myös PALVELUSETELEILLÄ Loviisassa ja Porvoossa!

SOITA ja KYSY LISÄÄ: 

Kotihoivaa puh. 044 517 2750
Kotisiivoukset puh. 050 556 7951

 

Kotihoivaa-hinnaston voi tulostaa tästä. 

Aivainlippu