Pajunkissan Hoitokoti

Uusin, lämminhenkinen hoitokotimme Loviisassa

Pajunkissan Hoitokoti on suunnattu ikääntyneiden sekä ikääntyvien vammaisten ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Hoitokoti avattiin kesällä 2021 ja viihtyisissä tiloissa on 30 asiakaspaikkaa, valoisaa tunnelmaa sekä kaunis sisäpiha terasseineen.

Pajunkissan Hoitokoti sijaitsee Kuningattarenrannassa, lähellä Loviisan keskustaa, uuden asuntomessualueen vieressä.

"

Pajunkissan Hoitokoti tarjoaa optimaaliset puitteet laadukkaan hoivan toteuttamiseen. Hoitokodin raikkaat ja toimivat tilat tukevat asukkaidemme hyvää arkea.

Kehittämismyönteinen ja ammattitaitoinen henkilöstömme haluaa nähdä asioissa mahdollisuuksia ja ylläpitää ratkaisukeskeisyyttä. Haluamme katsoa hoitotyötä raikkaasta näkökulmasta, vahvistaa asukkaidemme tunnekokemusta ja vaalia vilpitöntä vuorovaikutusta.

Meillä istutaan yhdessä kahvipöytään ja kysellään päivän kuulumisia. Meillä myös katsotaan elokuvia, pelataan pelikonsolilla, leivotaan ja veikataan jalkapallo-ottelun voittajaa. Myös silloin, kun kommunikaatio on heikentynyt, haluamme käyttää aikaa yhteisen sävelen löytämiseen. 

Haluamme mahdollistaa aktiivisen ja toiminnallisen kokonaisuuden, jossa vaalitaan mielekkäitä toimintoja, tehdään arjen asioita ja huomioidaan asukkaidemme eri ikäryhmiä. Yhdessä teemme tästä kodin kaikille asukkaillemme. 

Heini Reynolds, palveluesihenkilö, sosionomi

"

Werso-osaston piano ja kukkia pöydällä.
Viihtyisiä nojatuoleja Pajunkissan hoitokodissa.

Pajunkissa Hoitokodin tiloissa on panostettu viihtyisyyteen ja esteettömyyteen. Valoisat tilat on sisustettu lämpimin, maanläheisin värein, viherkasvein ja tekstiilein. Asukkaiden huoneisiin voi tuoda omia rakkaita esineitä.

Willa-osastomme tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikääntyneille, ja Wersossa huolehditaan hoitokodin ikääntyvistä vammaisista asukkaista. Kummassakin siivessä on 15 viihtyisää asukashuonetta. 

 

 

Ruokasalimme on talon yhteinen sydän, jonne kokoonnutaan syömään ja kahville, seurustelemaan ja kysymään päivän kuulumisia. Ruokasalista avautuu kauniit merinäköalat sekä käynti vehreälle sisäpihalle. 

Omat emännät valmistavat hoitokodin maukkaat ja terveelliset ateriat. Välipaloja ja pikkupurtavaa teemme usein myös yhdessä asukkaitten kanssa.

 

9F9E847D 7315 4181 837B 73D85B0600CD 1 105 c
cakes 3742685 ForWeb

Pajunkissan Hoitokodin toiminta perustuu avoimuuteen, aitoon läsnäoloon ja vuorovaikutukseen. 

Asiakkaidemme laadukas hoito pohjautuu henkilökunnan vahvaan osaamiseen ja suunnitteluun. Tarjoamme huolenpitoa asiakkaidemme kaikissa elämänvaiheissa. 

Lue lisää arvoistamme, kehittämissuunnitelmistamme ja asiakasturvallisuudestamme Pajunkissan Hoitokodin omavalvontasuunnitelmasta.