Barbara Grandell
Barbara Grandell

Kulta-Ajan Kotien kotiin vietävät palvelut siirtyivät uudelle yritykselle

16.6.2022

Kotiin vietävät palvelut, kotisairaanhoito, kotihoito ja siivouspalvelut sekä Antinkujan Kammarin päivätoiminta ovat olleet lähes 5 vuoden ajan osa Kulta-Ajan Kotien toimintaa. Kulta-Ajan Kodit keskittyvät jatkossa omaan ydintoimintaansa, hoito-ja hoivakotipalveluihin, ja niiden aktiiviseen kehittämiseen yrityksen vahvan arvopohjan mukaisesti.

Kotiin vietävät palvelut henkilöstöineen siirtyivät uudelle yritykselle, Oy Loviisan Terveyspalvelut Ab:lle, 1.6.2022 alkaen. Yrityksen omistajat ovat Barbara Grandell ja Beatrice Grandell. Barbara on työskennellyt pitkään Kulta-Ajan Kotien Valko Kartanon johtajana ja hän on myös kehittänyt kotiin vietäviä palveluita vuosien mittaan.

Barbara Grandell jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti Kulta-Ajan Kodeissa syyskuun loppuun saakka, jolloin hän siirtyy uuden yrityksensä toimitusjohtajaksi. Valko Kartanon johtajaksi on nimitetty 1.10.2022 alkaen Susanne Vauhkonen, joka toimii tällä hetkellä myös Valkon Hoitokodin ja Pajunkissan Hoitokodin johtajana. Hänellä on runsaasti kokemusta myös Valko Kartanon toiminnasta.

Kulta-Ajan Kodit arvostavat yrittäjyyttä ja paikallisia palveluita. On hienoa, että kotiin vietävät palvelut siirtyvät nyt uudelle, osaavalle yrittäjälle. Toivotamme lämpimästi onnea yritykselle ja henkilökunnalle uusissa haasteissa!

Mia Viljakainen                       Päivi Vahteri