KotiHoivaa -palvelut

Koti- ja siivouspalvelut on tarkoitettu kaikille apua tarvitseville. Palveluiden tukiasemana toimii Valko Kartanon hoitokoti Loviisassa. Työntekijämme liikkuvat joustavasti hoitokodin autoilla asiakkaiden luokse Loviisassa ja Valkossa, Lapinjärvellä ja Porvoossa. 

Tarjoamme hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen omassa kodissa. Tavoitteena on, että ikääntyvät, mielenterveys- ja päihdeasiakkaat voivat asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista.

Tuemme palveluillamme asiakkaiden omaa elämänhallintaa ja osallisuutta sekä pyrimme kuntouttamaan ja ylläpitämään toimintakykyä. Yksilölliset kotihoidon palvelut ja tukipalvelut suunnitellaan asiakkaan mielipidettä ja toiveita kuullen.

Kotihoivaa-palveluiden lähtökohta on asiakkaan oma elämänhistoria sekä henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet. Hoitomme on voimavaralähtöistä. Arvojamme ovat asiakkaan kunnioittaminen ja omatoimisuuden tukeminen jokapäiväisissä toiminnoissa. Toimintamme avulla tuemme, turvaamme ja edistämme asiakkaidemme fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia.

Kotihoivaa perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka sisältää päivittäiseen elämiseen liittyvät toiminnot ja työt, kuten ruokailu, pukeminen, ulkoilu, lääkityksestä huolehtiminen, sairaanhoidolliset toimenpiteet, hygienia, kodin siisteys ja kodin ulkopuolinen asiointi. Ensimmäinen kartoituskäynti on aina ilmainen.

Kotihoivaa-palveluita on saatavilla maanantaista-sunnuntaihin klo 7–22 välisenä aikana, tarkemmat tiedot saatte Kotihoivaa-hinnastosta. Kotihoitopalvelumme perustuvat yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Hoitajamme ovat kotimaisen Valko Kartanon koulutettuja hoitoalan ammattilaisia.

Säännöllistä tai tilapäistä apua

Kotihoivaa perustuu asiakkaiden tarpeisiin sekä hoito- tai kuntoutussuunnitelmiin. Palvelua voi saada joko säännöllisesti tai tilapäiseen tarpeeseen. Tilapäinen hoito voi olla esim. sairaalasta kotiutuminen tai muu tilapäinen apu.

Kotisiivous- ja kauppakassipalvelut

Tulemme asiakkaan luokse kotiin siivoamaan. Toimimme ripeästi, joustavasti ja luotettavasti.

Autamme myös kauppa-asioissa sekä muussakin asioinnissa.

Sairaanhoidollisia käyntejä

Sairaanhoitajan käynti sisältää pääsääntöisesti sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten voinnin seuranta, tutkimukset ja toimenpiteet, pistokset sekä muu lääkehuolto. Asiakkaan toimintakykyä seurataan ja tarvittaessa lisätään muita palveluja. 

Jaamme lääkkeet ja lääkkeet voidaan myös säilyttää meillä. Uusimme reseptit, tilaamme ja haemme lääkkeet apteekista sopimuksen mukaan. 

Hoitokotiemme lääkäri voi tehdä myös kotikäyntejä ja hoitaa mm. reseptien uusimiset.

Kodinhoidollisia käyntejä

Kotikäynti sisältää asiakkaan voinnin seurantaa, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista ja kunkin yksilöllisen tarpeen mukaista ylläpitosiivousta.  

Pyykkihuolto tehdään asiakkaiden omilla kodinkoneilla. Hoitaja pesee ja ripustaa pyykit asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Meillä on aina aikaa myös pieneen juttutuokioon ja asiakkaan kuulumisten kysymiseen. Tutun kotihoitajan käynti on monelle asiakkaallemme tärkeä ja virkistävä kohtaaminen.

KOTIHOIVAA kotikäynnit:

Arkisin klo: 7-18, lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 8-22.

ASIAKKAALLE ENSIMMÄINEN KARTOITUSKÄYNTI ON ILMAINEN!

SOITA ja KYSY LISÄÄ: 
Kotihoivaa puh. 044 517 2750, kotisiivoukset puh. 050 556 7951

Kotihoivaa-palveluita saa myös PALVELUSETELEILLÄ Loviisassa ja Porvoossa!

Muita palveluita:

  • Sairaanhoitajan konsultaatio
  • Lääkäri kotiin
  • Kotisairaanhoito
  • Muistikoordinaattorin palvelut
  • Kauppakassi-palvelu
  • Saattajapalvelu
  • MMSE-testi (lyhyt muistin ja tiedonkäsittelyn arviointiin tarkoitettu ns. minitesti)