Päivätoimintaa Antinkujan Kammarilla

KOKO KYLÄN KOHTAAMISPAIKKA

Antinkujan Kammari on koko kylän kohtaamispaikka Loviisan keskustan tuntumassa, Antinkylän vehreällä alueella.

Arkisin Kammari toimii päivätoiminnan tukikohtana. Loviisan kaupungin ja Kulta-Ajan Koti hoiva- ja tukipalveluiden yhteistyönä toteuttama toiminta on suunnattu ikäihmisille. 

Antikujan Kammarilla askarrellaan pöydän ääressä.
Pullia leivotaan Antikujan Kammarilla.

Henkilökuntamme järjestää monipuolista toimintaa ja erilaisia ryhmiä, joihin kuntoutuja voi osallistua toiveidensa ja edellytystensä mukaan. Samalla hänen kuntoaan seurataan, sosiaalisia suhteita ylläpidetään ja kuntoutuja tutustuu ja verkostoituu muiden kuntoutujien kanssa.

Päivään sisältyy vaihtelevia aktiviteetteja, yhdessäoloa, lehdenlukua, askartelua, leipomista, musiikkituokioita,  ruokailuja, välipaloja ja kahvihetkiä, osallistujien kunnon ja toivomusten mukaisesti.

Kammarin keittiössä valmistuvat välipalat ja pihalla sekä lähimaastossa ulkoillaan ja retkeillään yhdessä säiden salliessa.

Tärkeintä on kuitenkin luoda lämminhenkistä, virikkeellistä päivätoimintaa kaikille osallistujille sopivaan tahtiin.

Suunnitteilla on  myös uusia tukipalveluita omaishoitajille.

Antinkujan Kammaria voi myös vuokrata kokouksiin ja koulutuksiin sekä perhejuhliin ja muihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. 

  • Kammarilla on kahvituksiin, ruokailuihin ja työskentelyyn sopiva olohuone, jossa on pöydät ja istumapaikat noin 20 henkilölle sekä mukava sohvaryhmä nojatuoleineeen
  • hyvinvarusteltu kotikeittiö, jossa on tiskikone, iso jääkaappi ja pakastin, liesi ja uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja kahviastiasto 20 hengelle
  • iso siirrettävä TV
  • WiFi
  • piano
  • avara eteistila sekä wc:t asiakkaille ja henkilökunnalle
  • vuokra 25 €/2 h, lisätunnit 10€/h

OTA YHTEYTTÄ!

Antinkujan Kammari on omatoimitila, jossa voi itse valmistaa kahvi- ja muuta pienimuotoista tarjoilua. Tiloihin voi hankkia myös valitsemansa pitopalvelun. 

Antinkujan Kammaria vuokraa Valko Kartano -hoitokoti, joka kuuluu kotimaiseen Kulta-Ajan Koti -konserniin. 

Lisätietoja päivätoiminnasta ja tilojen vuokrauksesta: 

p. 044 517 2750, kammari@kultaajankoti.fi

Osoite: Antinkuja 4 H, 07920 Loviisa